Tuesday, April 1, 2008

i hate goodbyes

too much to say leave a silence.
what will tomorrow fells like without u, i wonder,,
what will a small tiny caterpillar feels without it's colony
tomorrow?

whenever I run /
wherever I run to you lost / it's never done / just hanging on / the past has let me be / returning as if dream / shattered as belief
if you have to go, don't say goodbye
if you have to go, don't you cry
if you have to go, I will get by
someday I'll follow you and see you on the other side
your picture out of time / left aching in my mind / shadows kept alive
if you have to go, don't say goodbye
if you have to go, don't you cry
if you have to go, I will get by
I will follow you and see you on the other side
*For Martha - The Smashing Pumpkins

after all you were perfectly right/ but I'm scaring close to insanity / and on a night like this
nothing stays the same

nothing looks the same

after all you were perfectly right / I have never been happy before / and on a night like this
you can hear the words
see behind the words
*After All - The Cardigans

goodbyes ended a beginning but start a new one also.
it's just not that easy how it feels.
so long colony.
be meeting u in another junction i hope.
thank you colony.
this colony is one precious colony, i treasure.

22 comments:

  1. :D... ----> you're gonna be alrite..

    ReplyDelete
  2. get well soon ya dear,.... trust me, everythings gonna be just fine ;)

    ReplyDelete
  3. keep on moving mit...
    semangat ya x)

    ReplyDelete
  4. kamu mau kemana sih mit kok maen farewell party aje ujug2..?

    ReplyDelete
  5. i miss you already, mit.. huks huks..

    jangan absen sushi nite ya! ;)

    ReplyDelete
  6. sushi nite dimana? aku jg ikutaan doong..kan sesama mantan :D

    ReplyDelete
  7. oh anggi mantan pacarnya mita ya?

    ReplyDelete
  8. iya lik,,sitta juga,,khehehehehehehehehehehhe,,

    ReplyDelete
  9. tessiii..tengkiu mon ami :]
    dynna, terimakasiiiihh :]

    ReplyDelete
  10. there is no goddbye it just left for a while xp

    ReplyDelete
  11. huehehehehehehehehehehehe,,ayo na,susul aku demi cita-cita orangtua,khehehehehehehehehehehhe,, xp

    ReplyDelete
  12. nah itu dia mit...memilih citacita orang tua atau cita cita kita sulit memang, memang sulit hahhahhaha belum bisa milih mit lulus dulu huehuehuehuexp goodluck girl!!!!!!!!

    ReplyDelete
  13. selamat berskripsi ria Mit! ingat,..save file2 hasil ketikan lo di banyak tempat! jangan ampe kayak gw yg ilang 80 halaman...ngenees boo.... huhuhu... yo wes, nanti kita sushi2 lagi kpn2 okay! semangat!

    ReplyDelete
  14. lulus yang penting udah gitu travel dan jalan2 itu lebih penting lagi.. ayo kita traveeel....

    ReplyDelete
  15. ayo kita traveL?khahahahahahahhaha,,kalo gitu gw city trans! Lo baraya aja yah?khahahahahahahahaha,,

    iya barrrss ayo dong gw sangat ingin berjalan jalan bertualang berjalanjalan ke pasarr teradisionaL,,viva La market!Lo si enak kmaren abis dari semarang kan Loooo?ughhh ingin barrrrsss!
    kmana yha,,Jogja, Purwokerto, Magelang, Pulau karimun Jawa, Semarang,,mawu mawu mawuuu..

    ReplyDelete
  16. dendam kesumat ya cay?ayo kita bikin film nya!dengan genre misteri dan juduL "Nyi Blorong Chronicle:Dendam Kesumat Kisanak di Lorong"
    pLot ceritanya adalah, cerita nya lo mati keselek ikan mentah yang lupa dipotong, terus lo masih penasaran siapa yang menyebabkan hilangnya data"skripsi Lo cay..jadi misteri agak berbau bau detektif gt!gmana gmana?konsep diterima?

    ReplyDelete