Tuesday, August 14, 2007

a conversations i had recently in my dreams..

Hi! Introduce me! I am Rubula Virus, a.k.a mumps virus, from the Paramyxoviridae family, the order of Mononegavirales!

hi Rubula! nice to meet u! my name is Amanda Mita, from the Chalid and Tjitrohaminoto family! So, how are u and what u're up to, Rubula?

fine, thank u amanda! it's clear that in these recent days i've been up to stayed in ur body, and ur mind, of course. could i stays longer? please don't be such a cruel and break my heart,, *sniffs*

ooo,,so, u're the one that cause me these symptoms, are you? such as, fever, a bad one i believe,,headache,,swelling glands also,huh? the worst part! that's the one that makes my face bloating like a blow fish! and of course it is also makes eat time feels like hell to me! aren't u, huh?! *clearing throats* well well, let me introduce my friends then, Rubula! here's Mr. Amoxicillin,  Ms. Fenamin,  Mr. Lanadexon, and Mr. Arnid!

no no noooo! i can't meet them! please send them away from me!!

no no no,,in fact, here they are,,please say hello to them, and say goodbye to me..! *smiling cheering voices*

noooo.. *start crying*

yeeess.. *start smiling*

are u really hate me?

to the bone, indeed! unfortunately Rubula,,tha tha! *grins*

noooooooooooooooooooooo...
*the sounds fading out..*

gottcha! go to hell, and DON'T COME BACK!!

8 comments:

  1. ini virus gondongan yang menyebabkan lo ga bisa ngapa"in atau kemanamana selain pasrah pada keadaan dalam waktu kurang lebih 21 - 35 hari,,karena klo terkena gondongan emang ga ada obat pastinya karena gondongan adalah self-limited disease,,MENYEBALKAN!blum lagi efek bengkaknya,,sungguh menyiksa,,but the bright side is,,u can rest a WHOLE days,ow yeah!

    ReplyDelete
  2. ga keren banget ya penyakitnya orang Indonesia itu. gondongan.. hihihihihi

    ReplyDelete
  3. menyebalkan lebih tepatnya,,tenang aja wo,klo kena ini pasti bakal sembuh kok,,tapi prosesnya itu menyebalkan,dan lo harus menunggu penyakit ini beres sendiri..hixhixhix..
    serasa mawu menangis sambil bernyanyi,"pulangkan sajaaahaaa..aku pada ibukuuhuu..dan ohrangthuakuuhuuu.."

    ReplyDelete
  4. Mit, sebentar....sebentar...gw coba membayangkan lo dan leher Mike Tyson....wow...tampak tidak proporsional.hehe..

    Cepet sembuh yak Mit...(atau jangan2 udah sembuh...).

    tha tha...

    ReplyDelete
  5. khahahahahaha..ujoooooooo..lama tak bersua di multiply..rindu rindu aisawa d,,
    btw,,iya booo,,it DID happen to me!! menyebalkan yah,,jadi aga aga distorsi sakit mata dan hati gitu tiap ngaca,,tapi alhamdulilah sekarang uda mendingan banget jo,,uda kempes an,,amin amin ya rabbal alamin,,semua temen"gw minta fotonya gt,,tapi HUH!jangan harap,,semua bukti gw demolish!gw bakar dan abunya gw minum,,khahahahahahahahahahha,,freak berat,,

    ReplyDelete
  6. Amieeennnn..hehe..Eh Mit, gw minta foto lo juga dong..tapi jangan yang gondongan (ngapain punya foto orang yang gondongan..iiihhhh...). Lumayan buat penghuni dompet..hehe..salam buat Arum yak...


    Hoorreeeeee.....hari ini terakhir kerja..Mommy..here i come....

    ReplyDelete